Thuis

Guangzhou Andea Electronics Technology Co., Ltd.

China Guangzhou Andea Electronics Technology Co., Ltd. certificaten
China Guangzhou Andea Electronics Technology Co., Ltd. certificaten
Zeer goede producten en ik ben tevreden met uw dienst.

—— Carl Brown

U doet meer die ik verwacht. Dank u voor uw professionele raad. Het helpt me om veel kosten te besparen.

—— Juan Velandia

Bijgewerkte werkt de r-Hulpmiddel software perfect. Ik waardeer werkelijk uw hulp.

—— C.B. Kim

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Andea Electronics Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Guangzhou Andea Electronics Technology Co., Ltd. Guangzhou Andea Electronics Technology Co., Ltd. Guangzhou Andea Electronics Technology Co., Ltd. Guangzhou Andea Electronics Technology Co., Ltd. Guangzhou Andea Electronics Technology Co., Ltd.
receptie kantoorruimte productieatelier Personeelstoerisme Andeaplaats

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Oceanië
Merken : VE
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 10,000,000-11,000,000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 20% - 30%

Co. van de de Elektronikatechnologie van Guangzhouandea, Ltd werd opgericht in Juni 2007 met geregistreerd kapitaal van 10,2 miljoen RMB, dat een bekend RFID-lezer en een antenneonderzoek en ontwikkeling, productie is, verkoop en oplossing die high-tech bedrijf verstrekken. Na jaren van onderzoek en ontwikkeling en toepassing van accumulatie, hebben wij de de industriehoofdrol door onze technologie en productprestaties genomen. En, de betrouwbaarheid van producten keurt ons goed ten eerste om garantie aan drie jaar uit te voeren. Tot nu toe, heeft Andea verdiende eerbied van zijn hoge prestatiesproducten verdiend en uitstekende die oplossingen voor systeemintegrator worden verstrekt op het gebied van RFID-bibliotheekbeheer, RFID-tijd en opkomstbeheer, RFID-juwelenbeheer, RFID-casinobeheer, RFID-productieautomatisering, elektronische kaartjes en andere gebieden van toepassing.

 

In pragmatische en voorzichtige bedrijfsstijl, na jaren van ontwikkeling, hebben wij 11 octrooien, met inbegrip van 1 voor uitvinding, 5 voor gebruiksmodellen, 5 voor ontwerp en 9 softwareauteursrecht, het handelsmerk van „VE ®“, ook ISO9001 verkregen: de certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2008. Wat meer, werd Andea is beloond de „Jaarlijkse Toekenning van 2014 RFID China voor Invloedrijkste RFID-Lezersfabrikant“ en „2015 IOT Ster voor RFID-Lezersfabrikant“ door Internationaal Internet van Dingen en de Vereniging van de Toepassingsbevordering.

China Guangzhou Andea Electronics Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Met volharding en onbedwingbare geest, blijven wij hard in wetenschap en technologieinnovatie en de merkbouw werken, tegelijkertijd, verhogend de investering in onderzoek en ontwikkelingstechnologie en de verbetering van het onderzoek en ontwikkelingssysteem, om Andea-producten te verzekeren aan het front lopend van de industrie.

Contactgegevens
Guangzhou Andea Electronics Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Alex Mai

Tel.: 86-20-32039550/1/2

Fax: 86-20-32039553-802

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)